O nama

Pozovite Nas

Ko smo mi

Preduzeće “IZOSTAKLO”DOO Futog, osnovano je 14.04.1990 godine.  Osnivač i 100% vlasnik preduzeća,  Momir Tutnjević, je od 1984. godine  do datuma osnivanja preduzeća, posedovao SZR “STAKLO” koja se bavila   delatnošću oblikovanja i obrade stakla.

Pretežna delatnost preduzeća je oblikovanje i obrada ravnog stakla, a u okviru koje se  vrši proizvodnja izostakla ( klasično i niskoemisiono), obrada i ugradnja svih vrsta stakala i ogledala, proizvodnja staklene galanterije, savijanje i fuzija stakla itd. Pored navedenog, preduzeće se bavi i proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, AL bravarije i izradom svih vrsta staklenih fasda.

Delatnost preduzeća se obavlja najvećim delom u pogonima u Bačkoj Palanci gde društvo raspolaže sa cca 3.000 m2 proizvodnog i kancelarijskog prostora, urađenog po najsavremenijim normativima koje zahteva ovakva proizvodnja, dok se deo poslovanja obavlja u Novom Sadu i Futogu gde se nalaze 4 prodavnice odnosno radionice za prodaju, obradu i ugradnju stakla.

Preduzeće poseduje  savremenu opremu za proizvodnju od renomiranih proizvođača opreme za obradu stakla i izradu stolarije (Lisec-A, Bystronic-CH;  Bavelloni-I; Urban -A; Elumatec-D itd.)

Repromaterijal se nabavlja od svetskih poznatih i priznatih proizvođača (Guardian-USA/H , Aluplast-D, Alumil-GR, Etem-GR, Tremco-FR, Sigenia-D itd.)

Trenutno je u Društvu zaposleno 45 radnika od kojih  5 sa VSS, 5 sa VŠS a ostali zaposeni su sa SSS;VKV i KV struke.

Kvalitet prema međunarodnom standardu ISO 9001:2000

Za realizaciju i implementaciju politike kvaliteta držimo se osnovinih načela i zahteva sistema menađmenta kvalitetom prema međunarodnom standardu ISO 9001:2000

Brojke govore za nas

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva
0
Završenih projekata

IZOSTAKLO DOO je organizovalo svoju proizvodnji u dve divizije:

1. Oblikovanje i obrada ravnog stakla:

sečenjenje stakla

– proizvodnju i ugradnju termoizolacionog stakla

– mašinsko brušenje, bušenje, fazetiranje i graviranje stakla i ogledala

– termička obrada stakla / savijanje i fuzija/

– peskarenje

2.Izrada i ugradnja PVC stolarije, Al bravarije i staklenih fasada:

– PVC stolarija

– Aluminijumska bravarija i staklene fasade

Opredeljenje firme IZOSTAKLO je da korišćenjem kvalitentnih resursa i strogom kontrlom procesa vrhunski kvalitet svojih proizvoda.